Lucky Balls

Više Informacija
Uopšteno o igri

Lucky Balls 6/48 je igra u kojoj igrač bira 6 brojeva od ukupno 48, pri čemu se izvlači 35 brojeva u svakoj partiji. Kada igrač ima svih šest odabranih brojeva u izvučenima, tiket postaje dobitan. Iznos dobitka se računa prema tome koliko rano u izvlačenju je igrač pogodio svih šest brojeva na tiketu. Igrač može da kombinuje opklade na brojeve sa dodatnim opcijama, kao i da kombinuje više izvlačenja ili kombinacija na tiketu.

Karakteristike igre

Kombinacije

Igrač ima opciju da postavi opkladu na do 10 brojeva ili da odabere do 8 različitih boja na jednom tiketu.

Klađenje na boje

Možete se opkladiti na bilo koju od ukupno osam boja. Vaš tiket je dobitan ukoliko su izvučene svi brojevi jedne boje. Igrač može da odigra 1, 2 ili 4 boje na jednom tiketu.

Dodatne opcije klađenja

 • Suma prvih pet brojeva

 • Boja poslednjeg broja

 • Više parnih ili neparnih brojeva

 • Poslednji broj veći ili manji od 24.5

 • Najčešća boja

 • Poslednji broj paran ili neparan

 • Boja prvog broja

 • Tačan prvi broj

 • Prvi broj veći ili manji od 24.5

 • Tačan poslednji broj

 • Prvi broj paran ili neparan

 • Tačan prvi ili poslednji broj

Vizualizacija igre
Bonusi u igri
Deteline

U svakoj igri na praznim pozicijama za brojeve nalaze se dva simbola deteline. Ukoliko imate dobitan tiket u toj igri, a jedan od odabranih brojeva je prekriven detelinom vaš dobitak se udvostručuje. Ukoliko su dva broja pokrivena detelinom, vaš dobitak se utrostručuje.

Progresivni Jackpot

U svakoj igri određen iznos uplata se akumulira u fond za progresivni jackpot. Svaki tiket na sebi ima odštampan jackpot kod, i da bi igrač dobio jackpot, kod na njegovom tiketu se mora poklopiti sa objavljenim zajedničkim kodom na ekranu.

Bonus Igra

Bonus igra se pojavljuje nasumično nakon što su sve opklade zaključene za tekuću igru. Nakon što se bonus igra pojavi, ekran menja boju, a svi dobici u toj igri (izuzev progresivnog jackpota) se udvostručuju.

Nova Igra Nova Šansa

Nova igra nova šansa se pojavljuje nasumično nakon što su sve opklade zaključene za tekuću igru. Nakon što se NINŠ pojavi, ekran menja boju, a svi gubitni tiketi iz prethodne igre učestvuju i u tekućoj.

+5 Brojeva

Nakon što je izvučeno svih 35 brojeva, u nekim igrama sa nasumično pojavljuje +5 Bonus. U toku ovog bonusa izvlači se dodatnih 5 brojeva, dajući dodatnu šansu igračima. Ukoliko je tiket igrača postao dobitan sa nekim od tih bonus brojeva, igrač dobija svoj ulog nazad.

Besplatni Tiket

Igrač nasumično dobija besplatan tiket sa istim ulogom za narednu igru.

Online Integracija

Itegrišite našu online verziju virtuelnih igara na vašu web stranicu koja podržava desktop i mobilne verzije. Da pogledate demo verziju naše online igre posetite sledeću stranicu

Demo Igra
Prikaz na TV ekranu

“Lucky Balls” igra se prikazuje na TV ekranu u vašoj poslovnici putem malog i jeftinog "Raspberry Pi" računara.

Ovim putem izbegavate sve komplikacije i dodatnu investiciju u kabliranje, nabavku jakog računara sa dodatnim grafičkim karticama, i time izbegavate glomazan, skup i komplikovan sistem. Sa našim rešenjem, sve što je potrebno je da postavite "Raspberry Pi" iza ekrana, povežete ga sa TV ekranom i spremni ste za rad!

Upravljanje i Izveštaji

Sa virtuelnim igrama dobijate i pristup našem web alatu za upravljanje i pregled finansijskih izveštaja putem koje možete upravljati svim ključnim parametrima:

Mobilna verzija izveštaja

Pristupite izveštajima za virtuelne igre sa vašeg mobilnog ili tablet uređaja.

LIMITI I SMS OBAVEŠTENJA

Dodelite limite za svaku poslovnicu/korisnika/partnera i primite SMS ili email poruku kada zadate vrednosti budu dostignute.

API/DIREKTAN PRISTUP PODACIMA

Našim klijentima omogućijemo direktan pristup podacima! Možemo vam pružiti pristup u realnom vremenu kroz naše XML ili SOAP servere.

Pogledajte slične igre

Naši klijenti

VIŠE INFORMACIJA

Kontaktirajte nas za više informacija o našem softveru

KONTAKT INFORMACIJE

Bul. Mihajla Pupina 165e, 11070 Beograd, Srbija

+381 11 4141900

office@elbet.com