Virtualno Sportsko Klađenje

Više Informacija

Virtualne Igre

Lucky Balls

Lucky Balls 6/48 je igra u kojoj igrač bira 6 brojeva od ukupno 48, pri čemu se izvlači 35 brojeva u svakoj partiji. Kada igrač ima svih šest odabranih brojeva u izvučenima, tiket postaje dobitan. Iznos dobitka se računa prema tome koliko rano u izvlačenju je igrač pogodio svih šest brojeva na tiketu. Igrač može da kombinuje opklade na brojeve sa dodatnim opcijama, kao i da kombinuje više izvlačenja ili kombinacija na tiketu.

Dog Racing

Opkladite se na nekog od šest pasa u trci i uživajte u video snimcima visoke HD rezolucije.

Lucky Ten

"Lucky TEN" je igra visoke volatilnosti gde se u svakoj rundi izvlači 10 brojeva od ukupno 20. Igrač bira 10 brojeva na svom tiketu, i u zavisnosti od broja pogodaka (7 ili više) se određuje iznos dobitka. Dodatni bonus broj - 11 broj, se automatski dodaje na tiket i ukoliko igrač pogodi svih 10 brojeva plus 11-ti bonus broj iznos dobitka je maksimalnih 100.000 puta ulog.

Horse Racing

Opkladite se na nekog od osam konja u trci i uživajte u video snimcima visoke rezolucije.

Texas Holdem

Odaberite jednog ili više igrača od ukupno osam ponuđenih, i opkladite se na to ko će biti pobednik igre. Klađenje možete da izvršite u svim fazama igre pre konačnog rezultata: pre-flop, flop i turn.

Keno

Keno je igra lutrijskog tipa koja se održava na svaka 4 minuta. Igrači biraju brojeve od 1 do 80. Nakon početka igre izvlači se 20 brojeva, a iznos dobitka zavisi od broja odabranih brojeva i broja pogodaka. Naša Keno igra pored toga što sama generiše brojeve, može da ih preuzima i iz eksternih izvora kao što je OPAP Kino.

Video Roulette

Postavite opklade na sto klasičnog evropskog ruleta i uživajte u HD snimcima igre.

vFootball League

Opkladite se na vaš omiljeni tim iz najboljih evropskih liga i uživajte u snimcima utakmice izuzetno visoke rezolucije.

Virtual Football

Opkladite se na vaš omiljeni tim iz najboljih evropskih liga i uživajte u snimcima utakmice izuzetno visoke rezolucije.

Lucky Greek

Lucky Greek je igra lutrijskog tipa koja se održava na svakih 5 minuta. Igrači mogu da odaberu od 1 do 8 brojeva, od ukupno 80 ponuđenih. Da bi igrač imao dobitan tiket nužno je da pogodi sve odabrane brojeve. Izvučeni brojevi za Lucky Greek igru su sinhronizovani sa OPAP Kino.

Trenutni iznos fonda

€ 5,632.25

Posetite nas..

Belgrade Future Gaming 2019

05-07 Februar 2019

Elbet će izlagati na sajmu Belgrade Future Gaming 2019 koji će se održati u Beogradu i ovom prilikom Vas pozivamo da posetite naš štand i pogledate najnoviju ponudu virtuelnih igara.

Kroz multi-kanalna rešenja: poslovnice, mobilnu, web, satelitsku i terminal platformu mi pružamo virtualne igre za više od 80 klijenata u 17 država uključujući i 4 državne lutrije.

Opširnije

Zambija

Lusaka

Mr Obvious Gumbo

Opširnije

Naši klijenti

1960Bet AccessBet AdmiralBet AM Sport Atlantik BabaIjebu BaltBet BananaKick Bet1128 BetIn Bet Kingss BetLand BetOle BH Play BolaBet Brazil Bridge Bet C&R CoinBet24 Dupla Šansa Dupla Šansa Bet DVLM EcoBet EuroBets EuroLloto Every Matrix Evrotip Fortune Bets Games Afrik Gets Bet GS Bet HamaBets Hrvatska Lutrija Kosova Bast Konfamd Bonus PlanetWin365 LottoSport Lutrija Crne Gore Državna Lotarija na Makedonija Marbet MaxBet Millennium MrSlotty Olimp OlimpBet OktagonBet PaddyBet PinnBet PlanetWin 365 RMCo Bet Rukka Bet Sastos Senator Soccer Sport Superior Bet SureBet247 ThroneBet TotoBet Toto Sport UltimateBet vBetNow Vegas Bet WeldMag WesternLotto Winner Winner Winners Golden Bet Wintorius YangaWin YessBet Zerobet

Novosti / Blog

Budite u toku sa najnovijim vestima

Elbet potpisao ugovor sa Hrvatskom Lutrijom
Posetite nas na sajmu ICE Totally Gaming 2019
Čestitamo World Jackpot dobitniku
Novi Proizvod - Virtual Football League

VIŠE INFORMACIJA

Kontaktirajte nas za više informacija o našem softveru

KONTAKT INFORMACIJE

Bul. Mihajla Pupina 165e, 11070 Beograd, Srbija

+381 11 4141900

office@elbet.com