Lucky Color

Više Informacija
Uopšteno o igri

"Lucky Color" je uzbudljiva igra sa 49 brojeva koji su podeljeni u tri boje (crvena, žuta i plava) pri čemu je broj 49 crn. U toku igre izvlači se 6 brojeva.

Igrač može da bira među nekoliko vrsta igara zasnovanih na boji ili brojevima i da osvoji do 500.000 puta sopstveni ulog.

Opcije za Klađenje

49 BROJEVA

Igrač treba tačno da pogodi 1, 2, 3, 4 ili 5 brojeva među izvučenima.

POBEDNIČKA BOJA

Igrač treba da predvidi koja boja, među izvučenima će biti najčešća (crvena, žuta ili plava). U slučaju da dve ili više boja budu izvučene podjednako, tada je rezultat nerešeno.

KOLIČINA IZVUČENIH BOJA

Igrač treba da predvidi koliko kuglica koje boje će biti izvučeno, i to:

  • 0, 2 ili više

  • 3 ili više

  • 4 ili više

  • 5 ili više

  • 6

DRAGON

Igrač mora da predvidi najmanje 3 a najviše 6 brojeva da će biti među izvučenima. Igrač može da odabere 6, 7, 8, 9, 10, 15 ili 20 brojeva, a dobitna kvota zavisi od količine odabranih brojeva i broja pogodaka.

BET 0

Igrač se kladi na to da njegovi brojevi neće biti među izvučenima.

Vizualizacija igre
Online Integracija

Itegrišite našu online verziju virtuelnih igara na vašu web stranicu koja podržava desktop i mobilne verzije. Da pogledate demo verziju naše online igre posetite sledeću stranicu

Demo Igra
Prikaz na TV ekranu

“Lucky Balls” igra se prikazuje na TV ekranu u vašoj poslovnici putem malog i jeftinog "Raspberry Pi" računara.

Ovim putem izbegavate sve komplikacije i dodatnu investiciju u kabliranje, nabavku jakog računara sa dodatnim grafičkim karticama, i time izbegavate glomazan, skup i komplikovan sistem. Sa našim rešenjem, sve što je potrebno je da postavite "Raspberry Pi" iza ekrana, povežete ga sa TV ekranom i spremni ste za rad!

Upravljanje i Izveštaji

Sa virtuelnim igrama dobijate i pristup našem web alatu za upravljanje i pregled finansijskih izveštaja putem koje možete upravljati svim ključnim parametrima:

Mobilna verzija izveštaja

Pristupite izveštajima za virtuelne igre sa vašeg mobilnog ili tablet uređaja.

LIMITI I SMS OBAVEŠTENJA

Dodelite limite za svaku poslovnicu/korisnika/partnera i primite SMS ili email poruku kada zadate vrednosti budu dostignute.

API/DIREKTAN PRISTUP PODACIMA

Našim klijentima omogućijemo direktan pristup podacima! Možemo vam pružiti pristup u realnom vremenu kroz naše XML ili SOAP servere.

Pogledajte slične igre

Naši klijenti

VIŠE INFORMACIJA

Kontaktirajte nas za više informacija o našem softveru

KONTAKT INFORMACIJE

Bul. Mihajla Pupina 165e, 11070 Beograd, Srbija

+381 11 4141900

office@elbet.com